Totalt antall sidevisninger

onsdag 5. januar 2011

Dr. House - Sesong 6. (16:22) Black Hole

Flott episode - fikk se både animert astronomi og hallusinasjoner.  Fiks kobling mellom subplottene: Taub skal overbevise sin kone om at han ikke er utro og dr. Wilson skal kjøpe møbler som :reflekterer hans smak.

House har sluttet å skrive på tavlen, hører mer på andre, men kan fortsatt være sarkastisk og leke med sine medarbeidere.  Dagens sak er tatt fra en jente som får et illebefinnende mens hun ser på en film om universet på en 360 grader skjerm i taket sammen med sin kjæreste.  Hun skal studere fysikk ved Harvard, drikker vodka og kliner med kjæresten sin, samtidig som de diskuteter hennes reise.  Altså er hun både intelligent og opprørst foruten indikasjon på seksuelt frigjort.

Dialogene denne gangen synes jeg var riktig fine, ikke så mye ble sagt eksplisitt og mange av replikkene var flertydige.  Selve sykdommen og sykdomsforløpet var som vanlig, man kan bruke en klokke å se når komplikasjonene oppstår.  Og så var det jo veldig fint å se astronomianimasjonen.

På slutten av episoden får vi se et Hammond B-3 organ som House fornøyd spiller "A Whiter Shade of Pale" av Procol Harum.  Dette gir en helt spesiell stemning - for orgel er fint.  Følg lenken under for å se et bilde av et slikt B-3 orgel.


http://en.wikipedia.org/wiki/Black_Hole_%28House%29

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar