Totalt antall sidevisninger

torsdag 13. januar 2011

Dr. House - Sesong 6. (17:22) Lockdown

Medisinsk kjedelig episode.  Et prematurt barn blir borte, hele sykehuset stenges og alle må bli hvor de er.  Omtrent som i bankranfilmer.  Hva gjør usanerne når de blir tvunget til å ikke gjøre hva de egentlig skal?  De kan jo selvsagt snakke, sove, kjede seg, slåss og så videre.  Kommer tilbake til hva osv er for noe.

Men det er en ting usanerne av alt i verden vil unngå og det er tredje aktivitet, nemlig å kjede seg.  Så de tar dop, slåss, krangler og snakker ut med den de tilfeldigvis er in nærheten av.  En slik episode er ikke enkel å lage bra og jeg kan ikke si at denne her var spesielt bra heller.

Episoden fungerte som et tilbakeblikk på det som har skjedd tidligere i serien.  Mye av det som kommer frem er blitt vist tidligere.  Heldigvis ingen flashbacks.  Takk.  Ble litt rørt av Camerons farvel.  Ellers syntes jeg de andre situasjonene var kjedelige.  Spesielt den med den døende mannen.

Barnet blir funnet i god behold, den døende dør.  Sykehuset åpnes og alle har lært seg selv å kjenne - tror de.  For det er nettopp det usanerne frykter - å bli kjent med seg selv.  Da må man holde ut kjedsomhet.

http://en.wikipedia.org/wiki/Lockdown_%28House%29

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar